Warning: session_start(): open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_i79n2j0n1puqvk69vgkgfik3h1, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /var/www/www/helysegek.hu/www/main.php on line 22
Vas megye cégportálja - Esküvő, esküvőszervezés Szombathely - DORINA Esküvői Szalon Szombathelyen
Belépés
FõoldalKeresésOldalakNévjegyekRegisztrációBelépés
Hírek
Autó-motor
Autó Körmend
Autó Kőszeg
Autó Szombathely
Bútorbolt
Bútor Szombathely
Bútor Celldömölk
Bútor Sárvár
Bútor Kőszeg
Erotika
Erotika Szombathely
Esküvő
Esküvő Szombathely
DORINA – A klasszikus elegancia DORINA – A klasszikus elegancia
2012-01-17 11:10:29

DORINA Esküvői Szalon Szombathelyen

A DORINA Esküvői Szalon Szombathelyen az URÁNIA Udvarban, a SAVARIA üzletház első emeletén található. Üzletünk 14 éve nyitott, kifejezetten menyasszonyi-, menyecske-, koszorúslány-, elsőáldozási ruhák és kellékek kölcsönzése és forgalmazása tevékenységgel.


Szalonunk a világhírű PRONOVIAS csoport ATELIER DIAGONAL, WHITE ONE kollekció valamint MARCHIO NICOLE GROUP legszebb modelljeivel vár Benneteket!

Csábító és energikus A remekbe szabott ruhák az időtlen eleganciát és az aktuális divattrendeket tükrözik. A kollekcióban a finom hullámokban omló romantikus szoknyák éppúgy megtalálhatók, mint a női vonalakat varázslatosan kiemelő sellő fazonú szoknyák. A kollekciót áthatja a könnyedség, a ruhákon megjelenő díszítések kellően visszafogottak és elegánsak.

A modelleket elsősorban gyönyörű csipkék, selymek, organzák, lágyan leomló muszlinok és az intelligens és könnyen kezelhető taftok jellemzik.

A divatos, modern ruhák versenyképes ár-érték aránnyal párosulnak napjaink menyasszonyának.

Mindezek mellett természetesen egyedi igényekre szabott menyasszonyi, alkalmi ruhák tervezését, készítését is teljesítjük, tanácsadás mellett.
Minden menyasszony álma hogy a Nagy Napon, a megálmodott káprázatosan gyönyörű ruhában mondhassa ki a boldogító igent élete párjának.

Hogy mindez megvalósulhasson nyugodt környezetben, udvarias, segítőkész, szakszerű kiszolgálással, és nem utolsó sorban elérhető kölcsönzési árakkal várjuk a leendő Menyasszonyokat.

A ruháink eredetisége, minősége, a próbák utáni ruhaigazítás tökéletessége garantált, így biztosak vagyunk benne, hogy Te is a munkánkkal elégedett menyasszonyaink körét bővíted .
Tekintsd meg a honlapunkat is, és találkozzunk a szalonban.

DORINA – A klasszikus elegancia

http://www.dorinaszalon.hu

Menyasszonyi ruha Szombathely
Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |
Települések
Körmend
Celldömölk
Szombathely
Sárvár
Kedvencekhez DORINA Esküvői Szalon Szombathelyen
2012-01-17 11:10:29


developed by Centrumnet Systems